fbpx

Ponturi pariuri La Liga din 1 mai 2021

Ce surpriză a reușit Granada în restanța cu Barcelona, o victorie care dă în continuare speranțe mari celor de la Atletico Madrid și Real Madrid. Echipa lui Simeone se deplasează la Elche, acolo unde nu s-a impus în ultimul joc direct.

Ponturi pariuri La Liga din 1 mai 2021

Doar două victorii au reușit madrilenii în ultimele cinci etape, un bilanț mult prea modest pentru o pretendentă la titlu. După înfrângerea cu Bilbao, Atletico a încercat să schimbe un pic atitudinea prin vocea lui Simeone, să o vedem și pe teren. Elche este pe primul loc ce retrogradează, iar acest lucru trebuie să-i dea fiori lui Simeone. Echipa sa nu prea s-a descurcat în momente decisive de-a lungul acestui sezon, așa că trebuie să vină cu ceva nou în meciul de azi. Acest joc la rezultat a fost citit de toată lumea, de aceea și rezultatele slabe din ultima vreme, pentru că Atletico nu vine cu ceva nou. La câte probleme au fost de-a lungul întregului sezon, nu m-ar mira să vedem din nou un Atleti care să se chinuie maxim pentru vreun punct din meciul de azi.

Elche – Atletico Madrid 2 @ 1.43
Huesca – Real Sociedad GG @ 1.88
Real madrid – Osasuna 1 @ 1.39

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri La Liga din 1 mai 2021

Real Madrid are de gestionat și un retur de Champions League, un retur în care Chelsea pleacă cu prima șansă. Madrilenii trebuie să câștige din prima repriză meciul cu Osasuna, altfel riscă să consume energie pe care ar putea s-o folosească în meciul de la Londra. Revine Ramos, unul dintre jucătorii exponențiali ai Madridului, Acesta s-a antrenat normal pentru meciul de azi, iar Zidane este nerăbdător să-l folosească cel puțin o repriză în vederea duelului de la Londra. Ultimul punct obținut de Osasuna la Madrid datează din 2005, în rest echipa oaspete a avut înfrângeri pe linie.

Real Sociedad caută să-și consolideze locul 5, loc de Europa League. Betis speră să prindă și ea un loc de Europa, dar pentru acest lucru trebuie să scape de Villareral. Lupta pentru Europa League este la fel de pasionantă ca și cea pentru titlu, iar acest lcuru nu poate decât să ne bucure. Sociedad s-a impus la startul lunii aprilie în finala Cupei Spaniei, dar acest trofeu a contat pentru sezonul trecut, fiind amânat din cauza pandemiei.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!