fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern Bundesliga din 17 octombrie 2021

Victoria obținută de Dortmund a pus deja o presiune suplimentară pe cele două combatante. Pentru prima oară după foarte mulți ani, în Bundesliga avem parte de o luptă foarte intensă. Aici o implic și pe echipa gazdă a meciului de azi.

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern Bundesliga din 17 octombrie 2021

Leverkusen a stat în expectativă în ultimii ani, a stat și a analizat foarte bine lucrurile. A trebuit să-și și vândă unii dintre jucători, a trebuit să înțeleagă care îi este locul în Bundesliga. Eforturile de până acum au avut răsplătite pe acest start de sezon. Încă sunt departe de performanță, dar drumul pe care l-au ales gazdele până acum a fost cel bun.

Pentru a se impune în această seară, Bayern are mare nevoie de atitudine și caracter din partea băieților săi. Leverkusen este genul de echipă care nu se lasă ușor, are fotbaliști foarte tehnici, fotbaliști care sunt extrem de tehnici, fotbaliști care pot face diferența pe tabela de scor.


Leverkusen – Bayern GG & peste 2,5 goluri @ 1.55

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern Bundesliga din 17 octombrie 2021

Nu sunt probleme de lot, iar cele care au apărut în ultimul moment sunt ușor de gestionat. Cele două cluburi au știut să-și organizeze foarte bine achizițiile de jucători, acum pot aborda cu multă încredere ritmul partidelor din 2021. Fotbalul s-a schimbat atât de mult după debutul acestei pandemii, încât doar cu un lot foarte profesionist, un lor numeric, dar în același timp și valoric, poți să treci cu bine peste succesiunea de meciuri.

La ce am văzut la cele două combatante până la acest moment, cred că un pariu pe goluri nu este de lepădat. Aici mă refer la goluri marcate de ambele părți. 9 din ultimele 10 confruntări directe s-au terminat cu cel puțin trei goluri marcate, toate nouă având și ambele marchează la bilanț.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!