fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Manchester City – Leipzig Liga Campionilor AZI 14 martie 2023

Visul lui Guardiola de a câștiga din nou Liga Campionilor pare din ce în ce mai aproape. Manchester City este într-o formă foarte bună la acest moment, dar li echipa oaspete a reușit câteva rezultate foarte bune în Bundesliga. Meciul se dispută de la ora 22:00 și poate avea un impact devastator asupra lui City în cazul în care Leipzig se impune.

Ponturi pariuri Manchester City – Leipzig Liga Campionilor AZI 14 martie 2023

Sigur, nu se poate spune că echipa oaspete are șanse bune în a se impune în această seară, dar s-au mai văzut surprize în fotbal. Plus că Leipzig este o reprezentantă a fotbalului de Bundesliga, unul care se dispută într-o viteze care poate dăuna porților adverse. Din păcate pentru Leipzig, mi se pare relevant un rezultat pe care această echipă l-a avut într-unul din ultimele meciuri disputate. Înfrângerea de pe terenul lui Dortmund, dacă scăpa cu vreun egtal de pe terenul galben-negrilor, poate că acum puteam să mă gândesc că există o mică posibilitate pentru Leipzig în a se impune la Mancheser.

Cred că cetățenii vor marca în această seară, nu are cum să nu se întâmple acest lucru. Din păcate, casele de pariuri sunt foarte pregătite pentru un astfel de pont și astfel trebuie să riscăm un pic ceva mai mult noi pariorii. Dacă luăm peste 1,5 goluri marcate de gazde, nu cred că putem să spunem că ne îmbogățim, dar măcar reușim să ridicăm un eventual bilet pe care îl punem. Cred că cea mai bună alegere pentru astfel de seri de Liga Campionilor este cea a pariului multiplu pe un meci.

Ponturi pariuri Manchester City – Leipzig Liga Campionilor AZI 14 martie 2023

Toate casele de pariuri din România au o astfel de opțiune, fiecare denumind acest pariu în felul său, dar cu 5, 6 ponturi puse pe același bilet, de la același meci, poți ajunge să ai o cotă foarte bună. Sunt ceva probleme în defensivă pentru City, echipa lui Guardiola a rămas fără fundași de bandă, sau poate că antrenorul catalan a renunțat intenționat la aceștia.

La ultimul joc de campionat, Guardiola a pus în primul unsprezece doar fundași centrali la bază, 4 la număr, sigur, fiecare dintre aceștia a jucat în felul impus de Guardiola, iar sistemul tactic este unul cu totul special când vine vorba de City. Se întâmplă ceva cu Haaland, acesta nu mai marchează așa de mult precum în start de sezon și lucrurile par că nu mai merg excat așa cum sperau „cetățenii”.


City câștigă @ 1.38
Peste 2,5 goluri @ 1.60
1 și peste 1,5 goluri @ 1.55
Peste 9,5 cornere @ 1.91
Peste 7,5 șuturi pe poartă @ 1.44
Peste 12,5 faulturi comise de Leipzig @ 1.83
Gol Haaland @ 1.50


Ponturi pariuri Manchester City – Leipzig Liga Campionilor AZI 14 martie 2023

Nici campionul mondial cu Argentina, Alvarez, pare că nu se poate integra așa cum trebuie la City. De câte ori intră pe teren acesta încearcă să intre în combinații, aleargă foarte mult, dar nu are realizări. Într-un singur joc din Premier League a reușit să marchyeze câteva goluri, într-un moment în care Guardiola a menajat foarte mulți titulari pentru că adversarul întâlnit era destul de modest.

Leipzig poate profita de erorile pe care jucătorii lui City le fac constant la construcție, multe dintre acestea se soldează destul de des cu ocazii foarte mari pentru adversarii lui City. Dacă Leipzig reușește să lege jocul la jumătatea terenului, un lucru imposibil de crezut acum, totul se poate întâmpla. Din păcate pentru echipe din Bundesliga, eu unul mă aștept la un City foarte agresiv din primele minute ale jocului, la un City care să știe ce vrea din primul minut al jocului.

Ponturi pariuri Manchester City – Leipzig Liga Campionilor AZI 14 martie 2023

În tur, echipa lui Guardiola a evoluat la un nivel foarte bun, a avut câteva ocazii mari la scorul de 0- și 1-0, dar în partea a doua s-a relaxat extrem de mult și astfel Leipzig jucând acasă a reușit să pună un pic de presiune. Ponturile de la meciul City vs Leipzig le jucăm la SuperBet, o casă de pariuri care ne oferă coate foarte mari. Mizez pe goluri, mizez pe ocazii multe, mizez pe un spectacol foarte frumos.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!