fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Manchester United – Everton Premier League din 2 octombrie 2021

Mult prea multe absențe importante în tabăra lui Everton, echipa oaspete trebuie să se descurce cu un lot redus numeric, dar și valoric într-o deplasare tare complicată. Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv, un lucru remarcabil.

Ponturi pariuri Manchester United – Everton Premier League din 2 octombrie 2021

Vârsta nu-l trădează pe Cristiano Ronaldo, acesta este într-o cursă nebună de a mai depăși noi recorduri. Ronaldo se poate lăsa liniștit, poate să-și vadă de viață, de familie și de bani, dar nu, nu este acesta scopul starului portughez. Cu un Cristiano aflat în mare formă, nu știu ce adversar ar putea să se impună pe terenul lui Manhester. Cu siguranță că această echipă nu este Everton, mai ales acest Everton.

Linia de ataca este accidentată, mai sunt câteva minusuri și la mijlocul terenului. Poate, în cazul în care tot lotul lui Everton era valid, dacă lipseau vreo două nume de la United, poate că echipa oaspete avea o șansă bună la un succes. Victoria din Champions League are darul de a aduce multă încredere la United, iar Ronaldo și-a regăsit și el liniștea.


Manchester United – Everton 1 @ 1.51

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Manchester United – Everton Premier League din 2 octombrie 2021

Nu erau multe rezultate negative pentru United, dar presiunea începuse să apese foarte mult pe umerii tuturor din club, în special pe cei ai managerului. Sunt ceva probleme în Anglia, cred că toate se trag de la Brexit, poate acestea se vor răsfrânge și asupra cluburilor de fotbal, nu știu. Oricum, un lucru este sigur, fiecare dintre cele două echipe o să vrea să plece cu toate cele trei puncte puse în joc, doar că acestea din urmă au o valoare mai mare când vine vorba de echipa gazdă. Mă aștept să văd un meci spectaculos, pentru că Everton a jucat un fotbal foarte bun în acest sezon și pentru că are și calitatea necesară pentru un astfel de fotbal.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!