fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Napoli – Frankfurt Liga Campionilor AZI 15 martie 2023

Sezon de vis pentru napoletani, fanii acestora sunt într-un delir din care nu vor să se mai trezească. Au trecut mai bine de 30 de ani de la ultimul titlul de campionă pe care Napoli a reușit să-l câștige, în acele vremuri Maradona făcea spectacol pe terenul de joc.

Ponturi pariuri Napoli – Frankfurt Liga Campionilor AZI 15 martie 2023

Acum la 30 de ani distanță, Napoli se pregătește să se încoroneze din nou campioană a Italiei. Dacă s-ar dubla acest succes cu unul în Liga Campionilor, cred că unii dintre ultrașii lui Napoli ar claca de tot. Fiind un club iubit, dar nu pentru trofeele câștigate de-a lungul timpului, Napoli este sufocat de dragoste în aceste zile.

Oricare dintre cei care vin la stadion vrea să-și aducă aportul așa cum poate pentru a-și ajuta echipa. Antrenorul a construit timp de doi acest lot, a reușit să facă din Napoli o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Pasiunea cu care se trăiește un meci la Napoli este una pe care nu o întâlnești la multe cluburi din Europa. Dar ce face acest club special. Istoria a fost una de-a dreptul tumultoasă, presărată cu retrogradări, cu penalități, cu meciuri disputate chiar și în Serie C.

Ponturi pariuri Napoli – Frankfurt Liga Campionilor AZI 15 martie 2023

Îmi aduc aminte, eram foarte mic la acea vreme, iar Napoli juca acasă cu stadionul plin ochi în divizia a 3-a din Italia. De la Maradona și până azi, suporterii lui Napoli au sperat într-un astfel de sezon, au visat cu ochii larg deschiși la așa ceva, dar nu îndrăzneau să creadă că o să fie și posibil.

Poate și de aceea este atât de frumos acest sport, că vine uneori un moment în care și un club cu fani atât de greu încercați de-a lungul sezoanelor pot să se bucre la maxim de o performanță uriașă.


Napoli câștigă @ 1.47
Peste 2,5 goluri @ 1.70
1 și peste 1,5 goluri @ 1.65
Peste 5,5 șuturi pe poartă @ 2.00


Ponturi pariuri Napoli – Frankfurt Liga Campionilor AZI 15 martie 2023

Frankfurt este într-un moment dificil, pare că nu are nicio șansă în această seară. Pe undeva chiar așa și este. Napoli a câștigat deja meciul din Germania, scor 2-0, iar acum o să vrea să ofere un spectacol agreabil tribunelor pline de acasă. Mă gândesc că o să vedem multe goluri, iar băieții de la Superbet au niște cote foarte bune pentru goluri marcate. Nu știu dacă Frankfurt are capacitatea de a marca la Napoli, nu cred, dar cred cu tărie că Napoli poate să marcheze de la două goluri în sus în această seară.

Ponturi pariuri Napoli – Frankfurt Liga Campionilor AZI 15 martie 2023

După înfrângera din tur, Frankfurt a cam continuat pe o linie descendentă. Oaspeții au ajuns la două remize și o înfrângere în ultimele trei partide disputate, toate acestea fiind disputate împotriva unor nume importante din Europa. Toate pariurile de la acest meci tind să le joc pe goluri marcate, într-un cuvânt o să mizez pe spectacol.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!