fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș Superliga României din 6 august 2022

Cele două echipe pleacă de la același număr de puncte, doar că cei de la Rapid au un golaveraj ceva mai bun. Meciul începe de la ora 21:45, o oră care ne oferea acum ceva timp motive de satisfacție când deschideam televizoarele.

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș Superliga României din 6 august 2022

Rapidul și-a transferat foarte mulți jucători care au adus deja plusul de care acest club avea așa mare nevoie. Dacă și în sezonul trecut au fost fotbaliști cu multă experiență la Rapid, în cel care abia a început s-a transferat și foarte multă calitate individuală, nu doar cantitate. Deja unii dintre cei care au venit au și ajuns titulari de drept, iar acest lucru nu face decât să-l bucure pe Adrian Mutu.

Apropo de antrenorul Rapidului, acesta nu are vreo experiență deosebită în postura de antrenor, dar a lucrat de-a lungul carierei de fotbalist cu nume importante din acest domeniu. Nici nu mă gândesc că nu a reușit să implementeze ceva din ce a învățat în perioada în care evolua pe marile arene ale continentului.


Rapid – FC Argeș 1 @ 1.62

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș Superliga României din 6 august 2022

Mutu este recunoscut pentru faptul că lucrează foarte bine și cu jucătorii foarte tineri. Acesta a fost preferat în locul lui Șumudică și pentru că a acceptat să promoveze foarte mulți tineri, în timp ce Șumi nu era dispus să facă acest lucru. Parcursul de până acum al Rapidului a fost unul excelent, cele 6 puncte sunt dovada lucrului foarte bine făcut.

Prepeliță este la cel de-al doilea sezon la Pitești, așa că știe foarte bine ce are de făcut în cadrul acestui club, dar băieții săi par a nu mai avea imboldul pe care l-au avut în sezonul trecut. Cred că vom avea parte de un meci foarte bun în Giulești, un meci între două echipe care vor încerca să joace fotbal, poate un pic mai mult Rapid București, pentru că emulația de pe stadionul Giulești te și face să oferi foarte mult pe terenul de joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!