fbpx
spot_img

Ponturi pariuri România – Finlanda Liga Națiunilor din 11 iunie 2022

Giuleștiul se îmbracă în haine de sărbătoare. Ultimul meci disputat de către echipa națională, pe care eu îl rețin disputat pe acest stadion, cred că a fost disputat împotriva Bosniei. Acela fiind și ultimul joc al selecționerului Răzvan Lucescu.

Ponturi pariuri România – Finlanda Liga Națiunilor din 11 iunie 2022

Suporterul rapidist este obișnuit cu suferința, așa că mă aștept de la acest gen de suporter să încurajeze frenetic echipa noastră națională. Este un meci tare complicat pentru România, că ne place sau nu, Finlanda este la acest moment destul de mult peste echipa noastră națională. Finlandezii își vor disputa șefia acestei grupe cu Bosnia, pentru că eu unul nu cred că România are vreo posibilitate de a se băga într-o astfel de luptă.

Un meci cât un întreg sezon pentru echipa noastră, asta și pentru că o a treia înfrângere la rând ar cam da totul peste cap. Dacă mă aștept la susținere totală din partea rapidiștilor, în momentul în care Finlanda ar conduce ostilitățile, la fel mă aștept și la un iureș destul de puternic.


România – Finlanda 1 @ 2.22

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri România – Finlanda Liga Națiunilor din 11 iunie 2022

Cred că o decizie înțeleaptă pentru Iordănescu jr. este cea a titularizării lui Horațiu Moldovan. Și așa Niță a gafat la golul din Bosnia, iar o eventuală titularizare a rapidistului ar face și mai puternică galeria noastră. Este momentul să confirmăm jocul bunicel din Bosnia, pentru că altfel se pot întâmpla multe lucruri nedorite.

Stoichiță tot apare pe TV, la fel și mulți alții care nu contribuie cu absolut nimic pe lângă echipa națională, dar este momentul băieților din lot, este momentul potrivit să vedem o atitudine demnă de o echipă națională care să transforme toate rezultatele slabe din ultima vreme într-un vis frumos. România are un potențial ok, doar că nu sunt la conducere lideri ce pot aduce acel plus de care avem așa mare nevoie.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!