fbpx
spot_img

Ponturi pariuri România – Iran Campionatul Mondial de Handbal din 3 decembrie 2021

Fără Cristina Neagu, dar cu un antrenor extrem de tânăr. România debutează la Campionatul Mondial de Handbal, într-un joc ce se dispută împotriva Iranului. Grupa din care naționala noastră face parte este extrem de permisivă, prindem locul 2 cu siguranță.

Ponturi pariuri România – Iran Campionatul Mondial de Handbal din 3 decembrie 2021

Rămâne această problemă legată de lipsa Cristinei Neagu. Avem și noi o jucătoare de top mondial, iar acesta decide că este cazul să-și ofere un an sabatic de echipa națională. Vedeți voi, aici nu înțeleg eu unii oameni. Când ai debutat în handbal și erai convocat la echipa națională, iar aportul tău nu era unul suficient de mulțumitor pentru echipa din care făceai parte, toată lumea te susținea și te înțelegea.

Acum , la bătrânețe, când accidentările își mai fac de cap cu corpul tău, tu hotărăști că este mai bine pentru tine să renunți la echipa națională, că așa vrei tu. Nu te gândești la colegi, nu te gândești la fani, nu te gândești la România, că doar ai spus: La mulți Ani, România! Cu doar câteva zile în urmă. Naționala noastră are de demonstrat ceva, are de demonstrat că handbalul feminin nu este „mort” la acest nivel.


România – Iran Peste 37,5 goluri România @ 1.80

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri România – Iran Campionatul Mondial de Handbal din 3 decembrie 2021

Se fac investiții foarte mari pentru nivelul de trai din România, echipele de club aduc mai mereu jucătoare cu nume în fiecare perioadă de transferuri. Dacă la nivelul echipelor de club ne descurcăm destul de ok, la echipa națională suntem pe o pantă descendentă. Acest turneu final trebuie să ne ofere o speranță, trebuie să ne ofere dreptul de a visa la ceva măreț în viitorul apropiat.

Sunt multe fete extrem de tinere la lot, unele dintre ele doar ce au început să evolueze pentru echipa națională, poate că și de aici o să vină o forță mentală mult mai puternică. Cred că vom avea parte de o echipă națională care o să vrea să se sacrifice pentru fiecare fază de joc, de jucătoare care vor acorda o mai mare atenție cuvântului „ECHIPĂ”. Hai, România!

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!