fbpx
spot_img

Ponturi pariuri România – Muntenegru Liga Națiunilor din 14 iunie 2022

Atmosferă foarte ok pe Giulești, acolo unde fanii Rapidului, dar și cei veniți de la alte cluburi din România, au reușit să împingă echipa națională spre o victorie. România a ajuns să aibă din nou șanse la unul din primele două locuri.

Ponturi pariuri România – Muntenegru Liga Națiunilor din 14 iunie 2022

Cu un nou succes în meciul din această seară, unul care pare să fie destul de plauzibil, România reintră în lupta pentru unul din primele două locuri. Meciul se dispută din nou pe Giulești, un stadion care a reușit să mențină vie speranța tricoloră în Liga Națiunilor. Suporterul rapidist este obișnuit cu greul, Rapidul a reușit să-l dezamăgească de foarte multe ori, așa că cele două rezultate negative ale echipei naționale nu prea au avut pe cine să sperie.

Sper să avem din nou parte de o atmosferă foarte bună, mă gândesc că este o zi lucrătoare și astfel mulți dintre cei care au fost duminică la meci să lipsească în această seară. România are de luat și o revanșă, spun acest lucru pentru că în tur nici nu prea a contat.


România – Muntenegru 1 @ 1.90

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri România – Muntenegru Liga Națiunilor din 14 iunie 2022

Jocul o să fie cu totul diferit față de cel cu Finlanda. Muntenegrenii nu sunt genul de echipă care să vină să joace fotbal, ba din contră. Echipa oaspete o să facă un joc foarte fizic, chiar agresiv uneori, iar acest lucru nu ne prea oferă multe șanse nou.

Cred că Iordănescu trebuie să alinieze un prim unsprezece de forță, pentru că meciul de azi o să fie unul de luptă. România are jucători care pot face diferența într-o atmosferă foarte bună, avem mari probleme în momentele în care presiunea rezultatului și a publicului pot face mai mult rău decât este cazul. Eu am încredere într-un rezultat bun, iar aici mă refer la o victorie a echipei noastre naționale.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!