fbpx

Ponturi pariuri România – Noua Zeeleandă Jocurile Olimpice din 28 iulie 2021

Echipa națională a ajuns ultima în clasamentul grupei de la Jocurile Olimpice, după un rezultat rușinos, 0-4, împotriva naționalei Coreei de Sud. Nu am jucat mai nimic, asiaticii ne-au dominat de la un capăt la celălalt.

Ponturi pariuri România – Noua Zeeleandă Jocurile Olimpice din 28 iulie 2021

Cu toții îi dăm dreptate lui Rădoi, acesta nu a putut să-și aducă tot ce a vrut la lot, dar la fel de adevărat este și faptul că nu a avut vreun pistol la tâmplă, știa la ce se înhamă. În ambele meciuri de până acum, România nu doar că nu a jucat mai nimic, a și fost dominată copios de ambele adversare.

Dacă în primul joc ne-am agățat de un joc defensiv, dar un joc în care am avut parte de foarte mult noroc. La meciul cu asiaticii și norocul ne-a părăsit, dar ne-am dat și seama că habar nu avem să jucăm la rezultat. România avea nevoie de un punct, dacă nu reușea acest punct era bună și o înfrângere, dar cu un scor strâns. Nu am reușit niciunul dintre cele două obiective, ba din contră. România a fost surclasată de o națională care s-a pregătit timp de trei luni pentru acest turneu final.


România – Noua Zeelandă 1 @ 2.22

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Ponturi pariuri România – Noua Zeeleandă Jocurile Olimpice din 28 iulie 2021

Vinovați de această situație nu sunt cei de la echipa națională, sunt cei care nu au lăsat jucătorii la lot. CFR Cluj, FCSB, Craiova, acestea sunt numele care și-au blocat jucătorii la club sub pretextul că este o perioadă extrem de grea. Unii dintre ei, cei mai mulți, nici nu sunt titulari la echipele lor de club, intră câteva minute din când în când.

Adversarul de astăzi este recunoscut în lumea largă, dar pentru un alt sport, pentru rugby. Trebuie să nu uităm că această echipă s-a impus în fața coreenilor cu scorul de 1-0, poate și datorită acestui rezultat avem încă șanse la o calificare. Pespectiva pe care o avem este extrem de modestă, așa că nu m-ar mira dacă ne-am întoarce după acest joc acasă.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!