fbpx

Ponturi pariuri România – Spania CM handbal 30 noimbrie 2019

Naționala României debutează sâmbătă la Campionatul Mondial de handbal. Tricolorele înfruntă Spania, de la ora 11:00, în direct la Telekom Sport.

Ponturi pariuri România – Spania CM handbal 30 noimbrie 2019

Reprezentativa României are parte de un debut de foc la turneul final, în fața unei selecționate care i-a pus tot timpul probleme. Probleme vor fi fără îndoială și în acest an, mai ales dacă luăm în considerare numeroasele absențe din lotul deplasat în Japonia. Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Cristina Laszlo și Daria Bucur au fost lăsate în ultimul moment acasă, după ce s-au descoperit nereguli privind încălcarea regulamentului Antidoping la Corona Brașov. Nici vedeta lotului, Cristina Neagu, nu este în deplinătate forțelor, de unde și emoțiile tricolorelor pentru meciul de debut.

România – Spania Sub 51.5 @ 1.60

Cannot find required Table


Ajunsă încă de săptămâna trecută în Japonia, naționala României a disputat pe tărâm nipon un meci amical cu Olanda, care să îi arate lui Ryde nivelul la care suntem. Prima repriză a fost foarte bună, tricolorele intrând în avantaj la pauză. În partea a doua, antrenorul a rulat însă tot lotul, iar România a mai marcat doar de șapte ori și a pierdut la nouă goluri diferență.

Ponturi pariuri România – Spania CM handbal 30 noimbrie 2019

România și Spania se vor înfrunta acum pentru a 30-a oară la nivel internațional. Palmaresul este net favorabil fetelor noastre, care s-au impus de 20 de ori. Ibericele au nouă victorii în palmares, iar un meci s-a terminat la egalitate. Seria cea mai recentă arată trei victorii consecutive pentru tricolore. De remarcat faptul că România și Spania s-au înfruntat și la Mondialul din urmă cu doi ani, când fetele noastre s-au impus cu 19-1, dr și la Europeanul de anul trecut, când fetele antrenate la acea vreme de Martin Ambros s-au impus cu 27-25.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!