fbpx
spot_img

Ponturi pariuri România U19 – Franța U19 din 21 iunie 2022

Selecționata noastră a debutat destul de ok la acest turneu final, doar rezultatul a lăsat un pic de dorit. Avem fotbaliști de calitate, fotbaliști care evoluează etapă de etapă în Liga 1, dar s-a văzut și o oboseală după minutul 60.

Ponturi pariuri România U19 – Franța U19 din 21 iunie 2022

Din păcate pentru fotbalistul român, fie el tânăr sau trecut de 30 de ani, oboseala în timpul jocului este un factor care apare mai mereu. Am văzut acest lucru cu precădere la echipa națională de seniori, în aceste 4 partide disputate în Liga Națiunilor. Chiar dacă am avut un program foarte bun, cu două consecutive în deplasare și două consecutive în România, echipa națională a arătat foarte rău în toate meciurile disputate.

La fel s-a întâmplat și la U19, acolo unde băieții ce reprezintă România au căzut fizic în cea de-a doua repriză. Foarte mulți fotbaliști de la Hagi, un grup de la FCSB, iar restul vin de peste tot. Portarul nostru mia- atras atenția foarte mult, pentru că este un jucător constant de Liga 1. Vorbim aici de portarul celor de la FC U Craiova, o echipă greu încercată în sezonul recent terminat.

Pe lângă acesta, ne mai bazăm pe serviciile lui Rareș Ilie, jucător ce a lipsit de la primul joc, dar care o să facă parte din lotul pentru duelul cu Franța. Ilie este starul acestei formații, pentru că este omul de atac, pentru că a jucat constant bine la echipa sa de club, pentru că a demonstrat ceva la cei 18 ani ai săi. Jocul în sine a fost unul excelent timp de vreo 20 de minute, așa per totalul celor 90 disputate, dar s-a văzut o oarecare diferență de valoare.


România U19 – Franța U19 Peste 2,5 goluri @ 1.60

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri România U19 – Franța U19 din 21 iunie 2022

Din păcate, România se duelează cu Franța în meciul acesta, iar francezii au demolat adversarul din primul joc de la turneul final. Nici nu ne putem compara cu adversarul întâlnit azi, doar dacă reușim un joc cu o super determinare pe parcursul celor 90 de minute vom avea o șansă la ceva.

În rest, România o să-și arate limitele prin repriza secundă, atunci când acest factor pe care tot l-am repetat și mai sus o să înceapă să apară. Sper să vedem o abordare curajoasă a selecționerului nostru, sper să plece de la premiza că oricum s-ar pute să pierdem destul de drastic, astfel că eu spun că trebuie să abordăm curajos acest duel.

În fotbal s-au văzut multe surprize, așa că una în plus nu ar strica, dar băieții noștri trebuie să ofere ceva mai mult decât un fotbal bun, trebuie să ofere o determinare fără margini. Până la ora jocului am toată încrederea din lume în România U19, însă cred că o să mă calmez după minutul 30. Până la acel moment: Hai, România.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!