fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Salernitana – AC Milan Italia Serie A AZI 4 ianuarie 2023

S-a reluat și Serie A, campionatul care nu a fost reprezentat de echipa sa națională în Qatar. Fotbalul italian trece printr-un moment de reconstrucție, deja se vorbește foarte mult de jucătorii din acest campionat, unii dintre ei având oferte serioase din Premier League.

Ponturi pariuri Salernitana – AC Milan Italia Serie A AZI 4 ianuarie 2023

Un start de sezon foarte bun pentru AC Milan, unul dintre cele mai mari cluburi ale Italiei. Lupta din acest sezon pentru primele 4 locuri o să fie foarte acerbă, se bat cel puțin 7 echipe în acest moment, ultima dintre ele fiind AS Roma.

Având un parcurs destul de bun și în Liga Campionilor, AC Milan trebuie să abordeze cu foarte mare atenție această perioadă. Se vor disputa multe meciuri în Serie A, în decursul a câtorva săptămâni. Deplasarea de azi se anunță destul de dificilă, gazdele au reușit câteva rezultate destul de bune pe propriul teren.

Din ultimele trei etape disputate, Salernitana a reușit să scoată un singur punct. Un bilanț foarte slab pentru o echipă ce speră să scape de retrogradare. Bine, situația ultimelor trei clasate pare destul de pecetluită.


Salernitana – AC Milan Peste 2,5 goluri @ 1.75


Ponturi pariuri Salernitana – AC Milan Italia Serie A AZI 4 ianuarie 2023

Este deja o diferență foarte mare între acestea și primul loc ce se salvează de Serie B. Milanezii au avut destul de multe probleme în deplasările de până acum, doar 12 puncte strânse după cele 7 etape disputate.

Poate că pauza care a fost pricinuită de Cupa Mondială a adus și ceva liniște în curțile cluburilor de Serie A, astfel că trebuie să ne așteptăm la niște meciuri spectaculoase în această etapă.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!