fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Scoția – Ucraina baraj calificare Cupa Mondială din 1 iunie 2022

Meci istoric în Scoția, acolo unde țara gazdă se pregătește de un duel pe care cred că îl dorea disputat într-un alt context. Emoția o să fie la cote mari, iar jucătorii ce vor intra pe teren vor avea de gestionat această emoție puternică.

Ponturi pariuri Scoția – Ucraina baraj calificare Cupa Mondială din 1 iunie 2022

Războiul continuă în Ucraina, poate că nu în același mod în care a debutat, dar Rusia continuă să facă prăpăd pe tărâm Ucrainean. Sunt multe de spus, sunt multe de discutat, dar un lucru este sigur, nu este nevoie de război în anul 2022. Cred că se poate gestiona altfel un conflict între două națiuni, au trecut de mult vremurile în care armatele se întâlnerau pe un câmp și se luptau până la moarte.

Din păcate pentru noi, unii lideri mondiali vor să intre în istoria umanității și cu astfel de lucruri. Revenind la fitbal, Ucraina are șansa porcului de Crăciun, adică nu prea o are. Cu gândul mai mult la ce se întâmplă în țară, cu gândul la prietenii și rudele care se luptă pentru a elibera Ucraina de acest război imbecil.


Scoția – Ucraina 1 @ 2.30

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Scoția – Ucraina baraj calificare Cupa Mondială din 1 iunie 2022

Nu s-au antrenat, nu au reușit să joace fotbal în ultima vreme, iar acum vine acest baraj care le oferă o șansă uriașă de a particpa la Cupa Mondială. Scoția trebuie să gestioneze inteligent acest joc, nu trebuie să se lase dusă de valul care înconjoară la acest moement Ucraina.

Sigur, Scoția trebuie să respecte oamenii care vin din această țară, Scoția trebuie să fie empatică cu suferința Ucrainei, dar meciul este mult prea important pentru a te lăsa dus de un val care s-ar putea să te doboare. Cred că vom vedea o victorie a echipei gazdă, indiferent de contextul în care se dispută acest joc, miza este mult prea importantă pentru echipa gazdă. Asta nu înseamnă că oaspeții sunt învinși din start, dar au o șansă foarte mică în a reuși o eventuală calificare în finala barajului.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!