fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Sepsi – Rapid Liga 1 din 2 octombrie 2021

Două echipe aflate în mare suferință încearcă să-și regăsească pofta de gol, dar în același timp și gustul unei victorii. Sepsi s-a despărțit de Leo Grozavu, Rapid nu a găsit o derogare pentru Mihai Iosif, așadar sunt cam aceleași probleme pe banca tehnică.

Ponturi pariuri Sepsi – Rapid Liga 1 din 2 octombrie 2021

Rapid a luat un singur punct din ultimele 4 etape, Sepsi are remize pe linie în ultimele cinci. Grozavu a reușit lucruri frumoase la Sepsi, totul a culminat cu această calificare din Conference League, din turul preliminar al acestei competiții. La fel și la Rapid, Iosif a reușit un parcurs perfect în primele 7 etape, după aceea a urmat o cădere inexplicabilă a echipei.

Echipa gazdă a luat decizia de încheia colaborarea cu antrenorul său, cred că urmează același lucru și la Rapid, mai ales în condițiile în care acesta din urmă nu are voie nici măcar să se ridice de pe banca tehnică în timpul partidelor disputate de echipa sa. Un fost mare jucător al Rapidului o s-o conducă pe Sepsi, este vorba de Robert Ilieș. UEFAntasticul Rapidului a fost secundul lui Grozavu, dar în același timp este un „băștinaș” al locului și astfel are șansa de a antrena în Liga 1.


Sepsi – Rapid GG @ 2.25

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Sepsi – Rapid Liga 1 din 2 octombrie 2021

Cred că Rapidul putea să aibă o șansă bună la un succes dacă nu erau aceste restricții pentru Mihai Iosif, dar în condițiile date totul rămâne la fel de sumbru. Cred că Rapidul trebuie să-i mulțumească pentru tot binele făcut, să-i ofere o primă consistentă de despărțire și să-și angajeze un antrenor cu funcție deplină. Este păcat, mai ales în contextul în care Rapidul are un lot de play-off. Cred că un Marius Șumudică ar merita o șansă la această echipă, mai ales că este și un rapidist convins. La fel și la Sepsi, se zvonește că Boloni ar putea antrena clubul din Sfântu Gheorghe, un țel extrem de pretențios. Sper să vedem un joc frumos, pentru că ambele echipe au un potențial foarte ok.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!