fbpx

Ponturi pariuri Țara Galilor – Elveția EURO 2020 din 12 iunie 2021

Grupa din care fac parte cele două combatante are o favorită certă, Italia. Totul depinde de ce se întâmplă în primul meci de la acest turneu final, Italia se duelează cu Turcia, o altă echipă tânără și cu o perspectivă excelentă.

Ponturi pariuri Țara Galilor – Elveția EURO 2020 din 12 iunie 2021

Dacă o a treia echipă se poate bate cu cele două mari favorite atunci aceea este Elveția. Vladimir Petkovic este la timona Elveției din 2014, au trecut o groază de ani de atunci, parcă nici nu-mi vine să cred că un selecționer poate rezista așa de mult în zilele noastre.

Mulți fotbaliști naturalizați, mulți oameni cu origini albaneze, dar pe elvețieni nu-i deranjează acest lucru. Lotul elvețienilor este în genere extrem de tânăr, norocul face ca mulți dintre băieții din lot să fie titulari cerți la echipele de club de unde provin.

Antrenorul are încredere mare în băieții săi, acesta a declarat că totul depinde de starea de spirit pe care aceștia o vor avea la ora jocurilor din grupă. Dacă totul decurge bine, acesta speră să prindă cel puțin optimile de finală, un obiectiv destul de îndrăzneț pentru Elveția.

Țara Galilor – Elveția 2 @ 2.15

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri Țara Galilor – Elveția EURO 2020 din 12 iunie 2021

Ben Davies de la Tottenham, Aaron Ramsey de la Juventus, Daniel James de la Man. United, Gareth Bale de la Tottenham. Cam acestea sunt vârfurile pe care se bazează Țara Galilor. Pentru o echipă britanică, Țara Galilor are un lot destul de ok, dar nu cred că poate emite pretenții de calificare din grupa sa.

Să vedem vreo surpriză din partea galezilor la acest turneu final, tot ce este posibil, dar această surpriză trebuie să vină în meciul cu Elveția, pentru că Turcia și Italia sunt la un alt nivel. Doar zece goluri au marcat galezii în grupa lor de calificare, fiind echipa națională cu cel mai slab atac dintre echipele calificate la EURO 2020. Sincer, chiar dacă înscrie vreun gol Țara Galilor, cred că Elveția are șansa de a se impune în meciul de debut, are mult mai multă calitate individuală în lot.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!