fbpx

Ponturi pariuri tenis Saisai Zheng – Simona Halep turneu Madrid din 2 mai 2021

Simona Halep nu a jucat cel mai bun tenis al său în acest an, dar pandemia a afectat foarte mult sportivii din acest domeniu. Este greu să te antrenezi, este greu să petreci timp de unul singur prin camerele de hotel, este greu să te motivezi când nu ai suporteri în tribunele arenelor în care evoluezi.

Ponturi pariuri tenis Saisai Zheng – Simona Halep Madrid din 2 mai 2021

Simona a fost un pic judecată de către noi toți pentru faptul că nu a vrut să joace pentru echipa României în barajul cu Italia. În acest mini turneu, nimeni de la echipa națională nu a făcut față. Singurul nume important din echipa noastră națională a fost Mihaela Buzărnescu, dar aceasta a devenit o jucătoare foarte emotivă în ultimii doi ani. România a pierdut barajul cu Italia și astfel am retrogradat din grupa din care făceam parte, acum trebuie să o luăm de la capăt de la anul. În fine, a fost a trecut.

Urmează turnee importante în acest an, iar Simona tot bate monedă pe parcursul său de la Jocurile Olimpice, acolo unde vrea să aducă o medalie României. Simona se simte excelent pe zgura spaniolă, poate și pentru că în toată copilăria sa s-a antrenat doar pe zgură, pentru că România nu are altfel de terenuri de joc.

Saisai Zheng -Simona Halep Peste 8,5 game-uri (Set -2) @ 1.72

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri tenis Saisai Zheng – Simona Halep Madrid din 2 mai 2021

În primul joc de la Madrid, Simona nu a avut nicio problemă în primul set, dar după aceea s-a relaxat inexplicabil pentru o campioană cum este ea și adversara sa a reușit să revină în meci. Totul s-a terminat cu bine la final, Simona s-a impus cu 7-5 în se3tul 2 și astfel a reușit să avanseze în turul despre care vă scriu acum. Nici acest meci nu o să fie unul dificil pentru Halep, deoarece Simona este la un alt nivel față de adversara sa și se poate impune în minimul de seturi din nou. Totul depinde de starea sa de spirit, pentru că la Simona a început să conteze acest lucru din ce în ce mai mult.

Simona tot declară că nu vrea neapărat să câștige trofee în acest sezon și eu o cred pe3 cuvânt, pentru că este clar că o medalie la Jocurile Olimpice este extrem de importantă în cariera sa. Așadar, acest lucru nu înseamnă că Simona nu vrea să câștige, ci că mai degrabă încearcă să-și ofere încrederea necesară pentru a putea câștiga, plus că mai are ceva de îmbunătățit la câteva capitole. Simona o să se impună și în partida de duminică, nu se poate iîmpiedica în acest moment al turneului, nu o lasă valoare individuală pe care o are.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!