Ponturi plătite. Cine cunoaște, de fapt, meciurile aranjate

Importante

Biletele mele jucate la Superbet. Am revenit cu un bilet cu 100 RON miza pentru vineri

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Am revenit pentru marți cu un bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Strategie pariuri pe goluri. Biletul meu de marți. Am pus 100 RON pe două meciuri pe goluri

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Englezii le spun paid picks. Noi, românii, le cunoaștem drept ponturi plătite. În orice caz, sunt de trei feluri: unii ne propun meciuri aranjate (de obicei pauză/final), alții au formule matematice câștigătoare, iar ultimii pur și simplu ne vor oferi analiza amănunțită a meciului.

Singurul sfat de care avem nevoie pentru a câștiga la pariuri sportive este mult mai simplu decât ar crede mulți dintre voi.

Dacă pentru ultimele două categorii există limita bunului simț, categoria celor care vor bani pentru a ne oferi meciuri aranjate nu ține cont de nicio barieră morală. Pentru a ne convinge dacă aceștia chiar cunosc meciurile aranjate, ar trebui să ne întrebăm:

Dacă o persoană ar cunoaște meciurile aranjate, așa cum pretinde, ar mai sta pe Facebook să se bucure la 5 euro de la altcineva? 

Practic, este un lucru ilegal, pentru care ești pasibil de închisoare. De ce ai vrea să-ți riști libertatea lăudându-te pe o rețea de socializare, când poți paria chiar tu liniștit sute sau chiar mii de euro pe acel meci?  Nu spun că nu există meciuri aranjate, dar acestea sunt cunoscute în cercuri restrânse, nu de „liceenii pauză-final” de pe Facebook și Instagram.

Întrebări utile atunci când căutăm ponturi plătite

Dacă există formule matematice pentru a câștiga la pariuri, de ce vedem chiar și șapte agenții pe o singură stradă?

O metodă clasică este aceea de a paria săptămânal X pe meciurile aceleiași echipe, iar când pierdem ar trebui să dublăm suma jucată precedenta oară. Pare un sistem profitabil. Ce ne facem însă când acea echipă are opt meciuri la rând fără egal, iar noi am pornit de la 2 lei? La al 9-lea meci trebuie să jucăm 1.014 lei, în condițiile în care am pierdut deja în precedentele opt săptămâni 1.022 de lei. Nu prea avem banii aceștia, nu? În plus, toate casele de pariuri au limitări în funcție de tipurile de pariuri efectuate.

În cazul celei de-a treia categorii lucrurile stau astfel

De ce i-am oferi cuiva 100 de euro pe lună ca să ne spună că Sane e accidentat la Man City?

Toate informațiile pe care ni le vor oferi le putem afla și singuri. Să spunem că, în plus, ne oferă ponturi cu o rată de câștig mai mare decât cele pe care le jucăm noi de obicei. Dar să nu uităm faptul că am plătit deja 100 de euro, acum trebuie să mai punem alți 100 de euro ca să scoatem un profit decent. Sunt aproape 1.000 de lei într-o lună pe care îi dăm, în speranța că vom lua ceva ce nimeni nu nu poate garanta.

Sfatul meu: uitați de experți, meciuri aranjate și formule matematice! Priviți pariurile drept un hobby, informați-vă de fiecare dată înainte de-a vă face biletul și jucați ce simțiți. Analiza experților în pariuri este de multe ori… haideți să-i spunem naivă.

Eu vă voi oferi întotdeauna, gratuit, informații utile și ponturi însoțite de argumente din respect pentru o pasiune comună.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United Premier League 7 decembrie 2019

Mare derby în etapa a 16-a din Premier League. Manchester City și Manchester United se întâlnesc în derbyul orașului. ...

Cota 2 din 7 decembrie 2019. Miza pe Bundesliga și La Liga

Biletul de Cota 2 de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este compus din două meciuri. Am ales să vă prezint două partide din fotbal, cele...

Biletul Zilei din 7 decembrie 2019

Biletul Zilei de sâmbătă, 7 decembrie, este compus din trei meciuri. Este vorba despre două partide din fotbal, toate din campionate diferite. Am analizat...

Ponturi pariuri FC Barcelona – Mallorca La Liga 7 decembrie 2019

Mallorca se deplasează pe terenul celor de la FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 16-a din La Liga. Partida...

Ponturi pariuri Lazio – Juventus Serie A 7 decembrie 2019

Finalul de săptămână programează derbiul dintre Lazio și Juventus, în etapa a 15-a din campionatul Italiei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Ponturi...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!