fbpx

Ponturi tenis Elise Mertens vs Simona Halep WTA Mardid din 4 mai 2021

Așa cum m-am așteptat, cum sper că v-ați așteptat și voi, Simona a avut o „cădere” în setul 2 al meciului cu Saisai Zheng, eu pun acest joc mai slab al Simonei pe faptul că nu are multe meciuri în picioare.

Ponturi tenis Elise Mertens vs Simona Halep WTA Mardid din 4 mai 2021

Pandemia a afectat pe toată lumea, în special pe sportivii de top din sporturile individuale, în cele de echipă nu se resimte la fel. Simona a încercat să facă față cu brio tuturor încercărilor care i-au ieșit în cale, pe multe le-a dovedit, dar au rămas la fel de multe nerezolvate. Simona este o fată care are nevoie de multă dragoste din partea celor din jurul său, ea nu este genul de sportiv care se hrănește din „ura” celorlați, ba din contră.

Meciurile de la Madrid au fost până acum după același tipar, set la zero în debut, după care urmează o relaxare a Simonei. La unul dintre aceste meciuri am profitat și eu, cel din turul precedent. Acum urmează Mertens, o belgiancă de 25 de ani, ce se află pe locul 16 WTA, dar care are o fobie când vine vorba de meciuri împotriva jucătoarei noastre.

Elise Mertens -Simona Halep Peste 20,5 game-uri @ 1.85

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi tenis Elise Mertens vs Simona Halep WTA Mardid din 4 mai 2021

Halep conduce în confruntările directe cu scorul de 4-1, interesant este faptul că de câte ori s-a impus Simona, niciodată nu a pierdut vreun set. În meciul în care s-a impus Mertens, Simona a reușit să câștige un set. Belgianca s-a impus pe hard, la Doha, în rest, în 3 din cele 4 victorii pe care le-a reușit Simona, suprafața de joc a fost zgură. Una dintre aceste victorii fiind reușite la Madrid.

De la începutul lunii februarie și până acum, Mertens a jucat 25 de partide, cu mult mai multe decât Simona, iar acest lucru trebuie să conteze la ceva. Nu cred că Simona o să se mai impună de o manieră atât de lejeră în primul set, ba din contră. Mă aștept la un meci de luptă, la un meci în care Simona o să aibă nevoie de o atitudine foarte bună pentru a se impune din nou. Ambele jucătoare nu a pierdut vreun set la Madrid, iar ultimele două confruntări directe au avut loc anul trecut, în lunile ianuarie și august.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!