fbpx
spot_img

Portugalia – Macedonia de Nord baraj Cupa Mondială 2022 din 29 martie 2022

Ce surpriză ne-a oferit Macedonia de Nord în semifinala cu Italia. Cred că nici cel mai pesimist suporter italian nu s-a așteptat la o eliminare a naționalei sale din lupta pentru calificarea la turneul final de la sfârșitul acestui an.

Portugalia – Macedonia de Nord baraj Cupa Mondială 2022 din 29 martie 2022

Dacă te uiți la statisticile de după meci, atunci o să rămâi surprins de cum a reușit echipa mai mică să se califice în această finală. 32 de ocazii au avut italienii, multe dintre acestea destul de modeste, dar să termini cu un așa număr mare un duel de calificare la un turneu final, mi se pare de notat.

Macedonenii au știut una și bună, s-au baricadat în defensivă și au avut puterea să aștepte până în cel mai prielnic moment al lor. Când ești o echipă mică, nici nu se poate pune problema să ataci echipa favorită, dar din când în când trebuie să-și mai arăți „colții”. Exact așa a făcut Macedonia de Nord, nu s-a avântat purtată de elan echipa oaspete, ba din contră.


Portugalia – Macedonia de Nord 1 și peste 2,5 goluri @ 1.75

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Portugalia – Macedonia de Nord baraj Cupa Mondială 2022 din 29 martie 2022

Macedonia de Nord a așteptat acel moment de care ai nevoie o singură dată într-un joc așa dezechilibrat cum a fost cel cu Italia. Echipa oaspete a lovit fix în prelungirile partidei, într-un moment în care Italia se împăcase cu gândul de a evolua în reprizele de prelungire. Un gol care valorează cât o eventuală calificare la mondial, chiar dacă încă nu s-a stabilit ceva.

Pentru meciul de azi, Portugalia a fost anunțată de ce urmează, așa că mă aștept să văd o echipă gazdă foarte ofensivă, o echipă gazdă gata să tranșeze calificarea încă din prima repriză a duelului. Ronaldo și compania au învățat cu siguranță ceva din ce a pățit Italia, așa că mă aștept la un galop de sănătate din partea lusitanilor.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!