fbpx

Promoții pariuri sportive Superbet. Totul despre Super 6 și Super Șansă

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața pariurilor din România, Superbet îți oferă posibilitatea să câștigi mai mult cu oferta de pariuri speciale din fiecare zi.

Superbet este o agenție licențiată în România, a cărei prezență se face foarte bine simțită atât în mediul online, cât și prin agențiile stradale. Bucură-te de ofertele speciale inclusiv la agenții, ori fă-ți cont pe siteul superbet.ro și joacă direct pe site! În fiecare zi te așteaptă o selecție de partide la care găsești cote crescute și pariuri speciale.

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Retrageri rapide

Cele mai mari cote

L1160659W000328

RECOMAND

Ce este Super Cota

La Superbet ai posibilitatea să îți crești foarte mult câștigurile cu ajutorul promoțiilor permanente. Supercota este o astfel de promoție. Vorbim despre o selecție de pariuri din oferta zilnică a Superbet, pentru care ai cote mult mai bune la pariurile pe rezultat final. Promoția este valabilă pentru orice sport aflat în ofertă.

Un aspect foarte important este faptul că aceste meciuri le poți combina cu oricare alte evenimente. Poți chiar să combini între ele pariurile pe rezultate finale sau șansă dublă din Supercotă!

Oferta de meciuri de la Super Cota o găsiți în fiecare zi pe superbet.ro, fiind vizibilă de cum deschizi siteul, pe prima poziție.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA SUPERBET 

Ce înseamnă Super 6

Dacă îți place să faci bilete clasice, doar cu pariuri 1-X-2, atunci Superbet e cea mai bună alegere. Cum ar fi ca toate meciurile de pe bilet să aibă cotă mare, indiferent de ce rezultat alegi? Aceasta este provocarea Super 6.

Vorbim despre un bilet fix, cu șase partide echilibrate, pentru care se oferă 2.80 drept cotă atât pentru 1, cât și pentru X și pentru 2. Poți alcătui un bilet cu șase rezultate pentru șase meciuri, rezultând de fiecare dată aceeași cotă uriașă, 482!

Atenție! Trebuie să joci pe bilet exact cele șase meciuri, cu miza fixă de 0.95 RON.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA SUPERBET 

Ce avantaje are Super Extra

Oferta Super Extra se referă tot la o selecție de pariuri la cote mărite. Ai parte de și mai multe pariuri pe rezultat final, la cote mai mari decât în oferta obișnuită. Oferta este chiar mai cuprinzătoare decât în promoția Super Cota, însă și regulile sunt altele.

ATENȚIE! Pe un bilet poți juca un singur meci din această selecție. Iar biletul trebuie să conțină cel puțin șase evenimente. Adică un meci din oferta Superextra și cel puțin alte cinci meciuri, fiecare cu o cotă minimă 1.10.

Dacă pe un bilet se află un meci Super Extra + minim alte 5 meciuri, fiecare cu o cotă minimă de 1.10, următoarele meciuri pe care le adaugi pot avea și cotă mai mică de 1.10!

Pariurile SuperȘansă în agenții

Una dintre promoțiile exclusive în agențiile Superbet este SuperȘansa. Poți câștiga și dacă pierzi două evenimente! Nu trebuie să faci nimic special. Atâta timp cât ai pe bilet cel puțin trei evenimente prematch, te încadrezi pentru această promoție. Nu trebuie să îndeplinești vreo cotă minimă pe eveniment.

După ce se încheie toate meciurile, dacă ai pierdut cel mult două evenimente, atunci câștigi bani. Îți calculezi singur câștigul și te duci în agenție să îl ridici.

Cum calculezi ce câștigi?

Ca să afli cât ai câștigat, trebuie să calculezi cota totală a pariurilor de pe bilet indicate corect. Rezultatul îl compari cu valorile din tabelul de mai jos. Înmulțește miza pariată cu coeficientul de multiplicare aferent pentru unul sau pentru două meciuri ratate și vezi cât câștigi!

De exemplu, dacă ai un bilet cu cel puțin 3 evenimente și ratezi unul sau două dintre ele, iar cota evenimentelor indicate corect este 150, atunci intervalul la care te raportezi din tabel este 99 – 498,99. Dacă ratezi un meci, vei câștiga de 5 ori miza, iar dacă ratezi două evenimente, atunci miza îți va fi înapoiată.

Super Bonus de 100% în agenții

Tot în agențiile stradale mai găsești o ofertă care nu ține cont de meciurile alese sau de ce ai pariat. Poți să câștigi și mai mulți bani doar pentru ca alegi să pariezi în modul clasic. E cât se poate de simplu!

Super Bonus îți poate crește câștigul cu până la 100%! Mergi în agenție și pariezi un meci cu cel puțin cinci evenimente. Din acel moment te-ai calificat pentru SuperBonus. De fiecare dată când mai adaugi un meci, Superbet mai adaugă 5% la câștigul tău!

Câștigul crește cu cât ai mai multe meciuri pe bilet! Iar cei mai curajoși pot beneficia de un bonus de 100%, dacă plasează un bilet cu cel puțin 25 de evenimente. Poți să îți imaginezi ce cotă are un astfel de bilet? Acum gândește-te că această cotă se va dubla! La nicio altă agenție din România nu mai prinzi asemenea ofertă.

Cel mai important este că te poți bucura de oferta Super Bonus în fiecare zi, la oricare dintre cele peste 700 de agenții stradale din toată țara. Indiferent ce bilet joci, oferta e activă.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!