fbpx

Provocare nebună iulie 2019. 100 de ponturi câștigătoare pe goluri la Betano

Am tot lăudat agenția Betano pentru pariurile pe goluri pe care le oferă clienților săi, iar acum a venit momentul să teste în profunzime această ofertă. Vă propun un challenge în care trebuie să câștig 100 de cote pe goluri pe durata lunii iulie. Încep luna cu o balanță de 100 RON, jumătate reprezentând depunerea mea, iar cealaltă jumătate reprezentând bonusul automat pe care Betano îl oferă noilor clienți. 

Provocare nebună iulie 2019

Betano este o casă de pariuri online extrem de apreciată de români. În primul rând, cotele pentru fiecare meci sunt multe și mai mari decât la alte agenții. Apoi, Betano are o platformă excelentă de pariuri și transmisiuni live. Puteți să vă deschideți și voi un cont la Betano și primiți automat un bonus de 100% până la 500 RON la prima voastră depunere.

Ponturi pariuri pe goluri Andrei Dumitru 6 iulie

Am zis să pariez live pe goluri pentru că tot sunt multe amicale.

Am revenit cu patru bilete pe goluri pentru acest challenge.

Ponturi pariuri pe goluri Andrei Dumitru 3 iulie 2019

Prima mea zi de pariuri la acest challenge. Am jucat individual pe șapte amicale programate miercuri, dar am profitat și de full bet-ul de 20 RON primit din partea celor de la Betano. Am deci să-l pun pe GG la Dinamo – Kilmarnock. Un full bet înseamnă că am primit un bonus și dacă îl voi câștiga, primesc sub formă de bani cash profitul pariului. Dinamo a avut doua amicale cu echipe modeste până acum și chiar a primit gol de la formația din Gibraltar. Pe atac nu arată rău, Montini, Popa și Perovic marcând fiecare câte două goluri în aceste amicale.

Ținând cont că nu văd nici măcar un singur meci interesant de pariat pe goluri în oferta de luni, voi spune pas pentru această zi.

Aici veți putea vedea capturi cu meciurile sau biletele pe care aleg să le joc în luna iulie la Betano. Desigur, ideea de bază nu este să ofer pur și simplu cele 100 de ponturi câștigătoare pe goluri, ci să obțin și un profit decent la final de lună.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!