fbpx
spot_img

Top Ponturi pariuri AZI 26 noiembrie 2022

Franța s-a comportat precum o Campionă Mondială în primul joc de la turneul final din Qatar. Poate că Australia a surprins un pic prin golul marcat atât de repede, dar modul în care Franța s-a repliat este unul demn de o echipă mare.

Top Ponturi Pariuri AZI 26 Noiembrie 2022

La cum s-au prezentat francezii la acest turneu final, nu prea îi văd mai jos de primele 4 locuri. Franța a avut mai mereu generații foarte bune, poate acum nu este la nivelul altora din trecut, dar are fotbaliști care cu siguranță pot face diferența foarte ușor pe parcursul oricărui meci disputat. Meciul cu danezii se anunță foarte dificil, pentru că nordicii sunt la un cu totul alt nivel față de australienii.

Danemarca mustește de talent, are fotbaliști care evoluează constant în Top 5 campionate din Europa, are fotbaliști care fac diferența foarte ușor pe ambele faze ale jocului. De-a lungul istoriei acestor dueluri, danezii au reușit să ciupească destul de multe rezultate favorabile împotriva Franței. Pentru nordici este un duel decisiv, pentru că au mare nevoie să nu piardă jocul cu numărul 2.


Franța – Danemarca Peste 2,5 goluri @ 2.10
Argentina – Mexic Peste 2,5 goluri @ 2.05


Ponturi Pariuri Fotbal AZI 26 Noiembrie 2022

După o dezamăgire foarte mare, Argentina are ochii toți ațintiți asupra sa. Messi și compania au ajuns să dispute derby-ul cu Mexic într-o tensiune foarte mare. Cred că un pariu pe cartonașe acordate este foarte plauzibil la acest joc.

O să avem parte de o tensiune imensă între cele două tabere, cred că intrările la minge vor avea un impact foarte puternic pentru noi cei care vom urmări partida la televizor. Nu este o diferență foarte mare între cele două garnituri, mă refer aici la atitudine și un pic la nivel individual, dar în rest sunt ceva atuuri de partea argentinienilor. Păcat că nu pot să le pună în valoare mai ușor.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!