Total Bet – Oferta de pariuri, verificare bilet, agenții și păreri

Importante

Biletele mele jucate la Superbet. Am revenit cu un bilet cu 100 RON miza pentru vineri

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Am revenit pentru marți cu un bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Strategie pariuri pe goluri. Biletul meu de marți. Am pus 100 RON pe două meciuri pe goluri

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Total Bet este o agenție ideală pentru pariorii de rând, care preferă lucrurile cât mai simple. Acest brand operează în mare parte în sistem de franciză și este des întâlnit în zonele rurale, însă și în marile orașe.

Strategia Total Bet este axată în special la nivel terestru, cu peste 2.000 de agenții răspândite în toată țara. Pe online însă, brandul nu există și le pune la dispoziție clienților săi o platformă modestă de pe care aceștia își pot culege informațiile.

Oferta Total Bet. Ce meciuri sunt azi

Oferta Total Bet la pariuri sportive nu este nici pe departe una grozavă, dar are întotdeauna meciurile de bază pentru fiecare zi în parte. Sunt și destule variante de pariere, desigur, nu la nivelul agențiilor online.

Bonus suplimentar pe bilet – Pariorii primesc banii în plus la câștig pentru biletele cu cel puțin cinci evenimente de cotă minimă 1.25 fiecare. Se poate ajunge chiar și la un bonus suplimentar de 80%, dacă biletul câștigător este format din 20 de partide.

 • 5 evenimente:     +5%
 • 6 evenimente:     +10%
 • 7 evenimente:     +15%
 • 8 evenimente:      +20%
 • 9 evenimente:     +25%
 • 10 evenimente:   +30%
 • 11 evenimente:    +35%
 • 12 evenimente:    +40%
 • 13 evenimente:    +45%
 • 14 evenimente:    +50%
 • 15 evenimente:    +55%
 • 16 evenimente:    +60%
 • 17 evenimente:    +65%
 • 18 evenimente:    +70%
 • 19 evenimente:    +75%
 • 20 evenimente:    +80%

Cota Magică – Este o promoție clasică, pe care multe alte case de pariuri o au în ofertă. Constă în acordarea unor cote mărite pentru evenimentele zilei. Nu se pot combina între ele însă, ci doar cu alte meciuri.

Extra Magic – Se aseamănă cu promoția Cota Magică și chiar se poate combina cu meciurile de acolo. Diferența este că, pentru a beneficia de orice cotă de la Extra Magic, trebuie să jucați pe bilet minimum alte patru partide.

Bila Magică – Fără îndoială, promoția preferată a pariorilor care joacă la Total Bet. Din păcate se adresează strict celor cărora le place să joace pe numere (loto). Pariorii trebuie să ghicească doar șase numere din totalul de 35 care sunt extrase zilnic. Se poate paria de asemenea pe culoarea primei bile extrase, prima bilă extrasă par/impar sau prima bilă extrasă valoare mică/valoare mare.

Verificare bilet Total Bet

Lipsa de interes pentru platforma online le oferă celor de la Total Bet și un mare avantaj: faptul că site-ul este extrem de ușor de înțeles. Ca să puteți verifica rezultatul unui bilet pe care l-ați jucat la această agenție, intrați pe tbet.ro și căutați imaginea de mai jos (o veți găsi în zona superioară a site-ului, partea dreaptă). Apoi, pur și simplu treceți seria de pe bilet în căsuța albă și apăsați tasta ENTER.

verificare bilet totalbet
verificare bilet totalbet

Peste 2.000 de agenții Total Bet în țară!

Vă spuneam la începutul acestui articol că Total Bet are peste 2.000 de agenții în România. Majoritatea sunt însă în sistem de franciză și le putem găsi în locații precum barurile. Aproape că nu există oraș sau comună din țara noastră care să nu aibă minimum o agenție Total Bet.

Păreri Total Bet

Dacă sunteți tipul de pariori cărora le place să joace în agenție, o dată sau de două ori pe săptămână, atunci e posibil să vă acomodați cu Total Bet. Totuși, dacă urmăriți cu mare atenție evenimentele sportive și analizați bine oferta atunci când pariați, vă recomand alte agenții autorizate în România. Total Bet este casa de pariuri perfectă pentru pariorii de ocazie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United Premier League 7 decembrie 2019

Mare derby în etapa a 16-a din Premier League. Manchester City și Manchester United se întâlnesc în derbyul orașului. ...

Cota 2 din 7 decembrie 2019. Miza pe Bundesliga și La Liga

Biletul de Cota 2 de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este compus din două meciuri. Am ales să vă prezint două partide din fotbal, cele...

Biletul Zilei din 7 decembrie 2019

Biletul Zilei de sâmbătă, 7 decembrie, este compus din trei meciuri. Este vorba despre două partide din fotbal, toate din campionate diferite. Am analizat...

Ponturi pariuri FC Barcelona – Mallorca La Liga 7 decembrie 2019

Mallorca se deplasează pe terenul celor de la FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 16-a din La Liga. Partida...

Ponturi pariuri Lazio – Juventus Serie A 7 decembrie 2019

Finalul de săptămână programează derbiul dintre Lazio și Juventus, în etapa a 15-a din campionatul Italiei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Ponturi...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!