Trei reguli de care trebuie să ținem cont atunci când pariem pe goluri

Importante

Biletele mele jucate la Superbet. Am revenit cu un bilet cu 100 RON miza pentru vineri

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Am revenit pentru marți cu un bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Strategie pariuri pe goluri. Biletul meu de marți. Am pus 100 RON pe două meciuri pe goluri

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Pariurile pe goluri sunt fără îndoială preferatele românilor. Termeni precum “Over”, “Under”, “GG” sau “TG” au devenit treptat o religie pentru ai noștri.

Totuși, chiar dacă în aparență este extrem de simplu să ne alegem meciurile unde se va marca mult sau, din contră, se va marca puțin, lucrurile nu stau deloc așa. Vă prezint în continuare trei criterii care ar trebui să vă schimbe perspectiva de acum înainte atunci când alegeți să pariați pe goluri. Sau cel puțin așa sper eu…

Înainte de a afla cele trei reguli, vă sfătuiesc să aruncați ulterior o privire și pe zece tipuri de pariuri care ne pot ajuta să câștigăm.

Disponibilitatea jucătorilor

Este cel mai important factor pe care trebuie să-l luăm în calcul atunci când alegem variantele pe goluri. Indiferent dacă știm sau nu cine sunt jucătorii de la o anumită echipă, este musai să aflăm câte goluri sau pase decisive au oferit ei de-a lungul sezonului.

Să ne gândim puțin. Dacă Barcelona nu i-ar avea la dispoziție pe Messi, Suarez și Coutinho, probabil că vom evita să jucăm Peste 3,5 goluri în meci, chiar dacă statistica ne arată că în 20 din ultimele 22 de meciuri ale catalanilor a fost depășit acest barem.

Criteriul este valabil și atunci când alegem variantele Sub sau NG, doar că atunci va trebui să ne uităm după disponibilitatea jucătorilor din apărare.

Statistica în plan secund

Se leagă de primul criteriu. Statistica nu trebuie să reprezinte decât ideea de la care pornim. Am văzut că în meciurile Barcelonei din acest sezon se marchează în medie minimum trei goluri? Ok, acum e timpul să aprofundăm.

Joacă Messi? Barcelona nu cumva a câștigat titlul matematic? Nu urmează un alt meci important peste trei zile? Nu joacă împotriva lui Atletico Madrid, care se apară mereu bine? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care ar trebui să ni le adresăm strict în cazul acestui exemplu.

Oferta pe goluri înseamnă mai mult decât Over sau GG

Așa cum vă spuneam la începutul acestui text, pentru români Over și GG sunt o religie. Dar nu ar trebui să fie așa. La ora actuală, casele de pariuri online și chiar cele de la colțul străzii ne pun la dispoziție zeci de variante pe goluri, multe dintre ele profitabile.

Vă dau exemplul unui pariu care personal îmi place să-l joc: gol în ambele reprize. Indiferent de meci, aproape mereu găsim o cotă minimă de 1.50 la această variantă, iar în unele cazuri urcă și la 1.90! Acesta pariu se poate câștiga și dacă nu avem parte de un meci spectaculos (1-0/2-0 sau 1-0/1-1 sau 0-1/1-1 sau 0-1, 0-2). Merită să-l testați și voi pentru a vă convinge singuri.

Singurul sfat de care avem nevoie pentru a câștiga la pariuri sportive este un alt articol care e foarte probabil să vă intereseze.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United Premier League 7 decembrie 2019

Mare derby în etapa a 16-a din Premier League. Manchester City și Manchester United se întâlnesc în derbyul orașului. ...

Cota 2 din 7 decembrie 2019. Miza pe Bundesliga și La Liga

Biletul de Cota 2 de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este compus din două meciuri. Am ales să vă prezint două partide din fotbal, cele...

Biletul Zilei din 7 decembrie 2019

Biletul Zilei de sâmbătă, 7 decembrie, este compus din trei meciuri. Este vorba despre două partide din fotbal, toate din campionate diferite. Am analizat...

Ponturi pariuri FC Barcelona – Mallorca La Liga 7 decembrie 2019

Mallorca se deplasează pe terenul celor de la FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 16-a din La Liga. Partida...

Ponturi pariuri Lazio – Juventus Serie A 7 decembrie 2019

Finalul de săptămână programează derbiul dintre Lazio și Juventus, în etapa a 15-a din campionatul Italiei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Ponturi...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!