fbpx

Tutorial pariuri BetMentor de la Betano

În goana nebună după clienți, agențiile licențiate din România se întrec în oferte și aplicații care mai de care mai interesante. Una dintre acestea este BetMentor, de la Betano, o opțiune care îți poate face experiența la pariuri mult mai ușoară. Te voi învăța în cele ce urmează ce presupune această aplicație și cum poți profita la maximum de ea.

Ce înseamnă BetMentor

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Cele mai multe cote

Retrageri rapide pe card

L1170664W000663

RECOMAND

BetMentor mi se pare una dintre cele mai utile aplicații din lumea pariurilor online, folosindu-se de inteligența artificială pentru a le oferi jucătorilor cele mai sigure cote. Nu mai e nevoie să cauți în arhiva meciurilor statisticile de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile cu suma pe care vrei să o pariezi și cu cea pe care vrei să o câștigi, iar programul îți va afișa câteva sugestii de bilete.

Atenție! Nimic nu îți garantează că propunerile venite din partea BetMentor-ului vor fi câștigătoare. Decizia finală îți aparține tot ție. Aceasta este doar o aplicație care te ajută să identifici mai ușor cele mai sigure cote, pe baza analizei făcute de un program artificial.

Cum plasezi un bilet de pariuri cu BetMentor

BetMentor de la Betano este primul program de inteligență artificială din lumea pariurilor online, iar în România este oferit în exclusivitate de Betano. Să îl folosești este extrem de simplu și trebuie să urmeazi doar câțiva pași. În primul rând, trebuie să te loghezi în contul tău Betano sau, dacă ești utilizator nou, să îți deschizi un cont, accesând ACEST LINK. După ce te-ai înregistrat, vei descoperi în dreapta ecranului widget-ul “BetMentor”.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA BETANO 

Tot ce trebuie să faci în continuare este să completezi câmpul sumei pe care vrei să o pariezi, apoi să selectezi intervalul în care vrei să se situeze câștigul tău și apeși butonul “Arată-mi sugestii”. Aplicația îți oferă posibilitatea să alegi între trei niveluri cinci niveluri diferite ale cotei: I. cotă între 2.00 și 5.00; II. cotă între 5.00 și 20.00; III. Cotă între 20.00 și 100.00; IV. cotă între 100.00 și 500.00; V. cotă peste 500.00.

Iată un astfel de exemplu:

După ce ai apăsat butonul “ARATĂ-MI SUGESTII” se va deschide o fereastră în care sunt prezentate meciurile propuse de BetMentor. Încă poți să schimbi miza biletului și posibilul câștig din partea de sus a ferestrei.

Dacă eşti de acord selecţiile propuse de BetMentor, trebuie doar să faci click pe butonul “ADAUGĂ TOTUL LA BILETUL DE PARIERE“. Iar dacă nu eşti de acord cu un meci, poți să îl schimbi. Faci click pe butonul cu săgeți din dreptul meciului , iar mentorul îţi va propune altul cu o cotă apropiată, ales tot pe baza statisticilor. De asemenea, ai opțiunea să selectezi doar anumite meciuri dintre cele propuse de BetMentos, apăsând butonul “ADAUGĂ LA BILETUL DE PARIERE” din dreptul fiecărui meci.,

Cum spuneam, nimic nu îți garantează că propunerea BetMentorului va fi câștigătoare, însă aplicația face ceea ce fac majoritatea pariorilor – analizează statisticile. Explicația fiecărei selecții de pe biletul BetMentorului o veți găsi sub fiecare meci.

TOP 3 avantaje oferite de funcția BetMentor

Chiar dacă BetMentor-ul nu îți garantează în niciun fel câștigul, el prezintă câteva avantaje evidente. În primul rând, rapiditatea. Nu trebuie să mai cauți tu meciuri de pariat, pentru că inteligenta artificiala are nevoie de doar cateva secunde pentru a scana oferta zilei si de a selecta cele mai bun cote.

Un alt avantaj evident este dat de informațiile statistice. Nu trebuie să mai cauți tu în arhiva meciurilor, să vezi marcatorii, cornerele sau cartonașele galbene. Inteligența artificială face acest lucru și calculează cele mai probabile scenarii. De asemenea, în dreptul fiecărui meci vei găsi explicația selecției făcute de BetMentor. Depinde numai de tine dacă o accepți și o adaugi pe bilet.

Cel mai mare avantaj mi se pare faptul că ai posibilitatea să îți alegi singur eventualul câștig. Nu trebuie să ai calculezi cote și să cauți alte variante de pariere care să îți sporească eventualul câștig. Doar selectezi intervalul pe care îl consideri potrivit, iar BetMentor-ul face totul pentru tine.

Încearcă funcția BetMentor cu un bonus de 500 RON

Dacă nu te-am convins încă de utilitatea aplicației BetMentor, te poți convinge singur. Deschide-ți chiar acum un cont la Betano și primești un bonus de bun venit de până la 500 RON. Vei avea astfel la dispoziție destule fonduri cât să testezi sistemul. În plus, poți să și retragi câștigurile, dacă îndeplinești câteva condiții simple de rulaj. În cele ce urmează te voi învăța cum poți să intri în posesia bonusului de bun venit.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA BETANO 

Bonusul de la Betano se acordă tuturor noilor clienți, în momentul primei depuneri, în valoare de 100%, în limita a 500 RON. De exemplu, dacă depui 250 RON, vei primi încă 250 RON, iar balanța contului tău va arăta 500 RON, pe care poți să îi folosești după cum crezi de cuviință. Detalii despre modul cum poți face depuneri și retrageri la Betano.

Cum spuneam, poți să transformi banii virtuali în bani reali și să îi și retragi, dacă îndeplinești condițiile de rulaj. La pariuri sportive, condiția este să plasezi pariuri a căror valoare totală să fie de 5 ori cât valoarea bonusului. Pe exemplul de mai devreme, dacă bonusul oferit a fost de 250 RON, pentru a putea retrage câștigurile trebuie să pariezi 1.250 RON. Totul trebuie să se întâmple în decurs de 90 de zile de la acordarea bonusului, cât este perioada de valabilitate.

Betano are cea mai tare aplicație de pariuri online

Nu este prima oară când o spun și nici nu va fi ultima oară: Betano are cea mai tare aplicație de pariuri online dintre operatorii licențiați în România. Rețeta este extrem de simplă: cele mai mari cote de pe piață, aferentă celei mai bune oferte de pariuri. Cel mai important aspect este însă rapiditatea cu care răspunzi la comenzi. Dacă ești un parior cu experiență știi deja cât de importantă este rapiditatea, mai ales la pariurile live, când cotele suferă modificări extrem de des.

Pe lângă aceste trei aspecte care mi se par deosebit de importantă, aplicația mai are câteva funcționalități care îți vor face experiența la pariuri și mai interesantă. Iată câteva dintre ele:

  • MyLive – Personalizează-ți pagina ta de Live alegând meciurile, ligile și pariurile favorite pe care vrei să le joci Live!
  • SpeedBet – Apasă și menține apăsată o cotă pentru a activa Speedbet, cu care poți plasa un pariu în 2 secunde!
  • Pagină fierbinte – Accesează cele mai populare pariuri, meciurile de mare interes ale zilei și cele cu Marjă 0% apăsând pe opțiunea – Fierbinte.
  • Talk n Bet – O facilitate inovatoare care îți permite să plasezi pariuri prin comandă vocală. Vorbește și joacă (doar pe iOS)
  • Notificări smart – Primește notificări legate de desfășurarea unui meci (scor, goluri, cartonașe, etc.)
  • Share pariu – Odată ce ai plasat un pariu îl poți și recomanda prietenilor, care îl pot juca printr-un singur click!
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!