fbpx
spot_img

Vrei să fii milionar (Betano) – Cum te joci, mecanism, premii

Vrei să fii milionar? Acum ai șansa ta să iei parte la cel mai popular concurs de cultură generală din lume. Betano a lansat Vrei să fii milionar, un joc gratuit la care poți să iei parte de șase ori pe săptămână, în fiecare marți și joi, de la orele 19:00, 20:00 și 21:00, direct din Cazinoul Live al celor de la Betano.

Testează-ți cunoștințele și ia-ți partea din premiul total de 1.000.000 de lei! Betano pune în joc câte 10.000 de lei în fiecare ediție. 1.000 de Jetoane de Aur a câte 10 lei fiecare sunt împărțite în mod egal câștigătorilor, rundă de rundă.

Vrei să fii milionar – jocul gratuit de la Betano

Intrarea este gratuită, atâta timp cât ai un cont activ de jucător la Betano. Tot ce trebuie să faci este să intri la masa de Vrei să fii milionar din Cazinoul Live Betano, cu câteva minute înainte de startul fiecărui concurs – dacă intri la fix, nu mai poți să iei parte la joc – și să răspunzi rând pe rând la întrebările de cultură generală, care devin tot mai dificile pe măsură ce avansezi. Fiecare dintre ele are patru variante de răspuns, dintre care doar una este corectă. Ai la dispoziție zece secunde pentru a alege răspunsul corect, iar dacă răspunzi greșit, ești eliminat.

Pont: nu ești sigur pe răspuns? Alege dintre cele două variante ajutătoare puse la dispoziție în joc, 50/50 sau întreabă publicul, și treci la următorul nivel.

Câștigă Jetoane de Aur

Răspunde corect la fiecare dintre cele 15 întrebări și câștigă garantat o parte din cele 1.000 de Jetoane de Aur în valoare totală de 10.000 de lei. Jetoanele de Aur câștigate la acest concurs pot fi jucate doar la masa de joc Ruletă Exclusivă Betano și la masa Betano Cashback Blackjack din secțiunea Cazinou Live. Profită de această ocazie, distrează-te live și transformă Jetoanele de Aur în profit!

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!